FOTO: null

Turistička ponuda Republike Srpske biće predstavljena na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu, koji okuplja 10.000 izlagača iz 180 zemalja svijeta.

Tokom predstavljanja turističke ponude Srpske poseban akcenat biće stavljen na destinacije aktivnog odmora i ponudu kratkih odmora sa obilascima kulturno-istorijskih atrakcija, rečeno je Srni u Turističkoj organizaciji Republike Srpske. 

U ponudi će biti i Banjaluka, Trebinje i Višegrad, ali i ostale atraktivne destinacije u Republici Srpskoj. 

Viši stručni saradnik za marketing i izdavaštvo Turističke organizacije Srpske Branka Mihajlović kaže da će, osim promotivnih brošura ove organizacije, na sajmu biti predstavljen i promotivni materijal lokalnih turističkih organizacija. 

Mihajlovićeva kaže da će predstavnici Turističke organizacije Republike Srpske učestvovati i na tradicionalnoj manifestaciji "Dunavski salon", gdje će predstaviti turističku ponudu, ali i tradicionalne gastronomske proizvode Srpske, kao i vina i domaću rakiju. 

"Cilj ove manifestacije je predstavljanje zemalja Dunava i jačanje saradnje u oblasti privrede, turizma, obrazovanja i kulture", rekla je Mihajlovićeva. 

Ona je rekla da je Berlinski sajam vodeći u svjetskoj turističkoj industriji, da okuplja oko 10.000 izlagača iz 180 zemalja svijeta, te da je ovogodišnja zemlja partner Mongolija. 

Najveću svjetsku turističku smotru tokom pet dana posjeti 180.000 posjetilaca, od kojih su većina poslovne posjete. 

Osim turističkih organizacija, agencija i turoperatera, na sajmu svoju ponudu predstavljaju i aviokompanije, hoteli i drugi ponuđači u turističkoj industriji. 

Međunarodni sajam turizma "ITB Berlin" održava se od 4. do 8. marta. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )