FOTO: null

Dana 16.10.2015. godine, s početkom u 18 sati, Narodna biblioteka Ugljevik organizuje književno veče. Gost je poznati novinar, urednik, voditelj i pisac Jelena Bačić Alimpić.

Poznata novinarka i književnica predstaviće ugljevičkoj publici svoj novi roman Noć kada su došli svatovi, koji će se naći u prodaji od 1. oktobra, a za koji poznati književni kritičari tvrde  da se  čita u jednom dahu...

Noć kada su došli svatovi je uzbudljiva saga o sudbini dvije porodice s početka 20. vijeka, staleškoj podjeli, varoškim i vlastelinskim sudbinama i tajnama neobičnih likova čije se sudbine prepliću i sudaraju u dva različita svijeta.

Jelena Bačić Alimpić rođena je u Novom Sadu. Školovala se u Karlovačkoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima i na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na Katedri za jugoslovenske književnosti i srpskohrvatski jezik.

Kao novinar radi od 1987. godine i dobitnica je mnogih nagrada za televizijsko stvaralaštvo i novinarstvo u zemlji i regionu.

Piše : Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )