FOTO: null

U Bijeljini će u subotu, 12. septembra, biti održana promocija knjige ,,Fajront u Sarajevu,, Neleta Karajlića i koncert benda ,,Rok simfonije,,

Za 12.00 časova u bašti Centra za kulturu "Semberija" zakazana je promocija knjige i zajednička konferencija za novinare Pokreta "Pozitivna Srpska", koji je organizator promocije i koncerta, i članova benda "Rok simfonija". 

Na konferenciji će u ime Pokreta govoriti Darko Knežević, zatim Nele Karajlić, vođa kampanje "Misli pozitivno" Ognjen Ranisavić, te Dragan Moconja, idejni tvorac Rok simfonije i gitarista banjalučkog benda "Tupas mene", najavljeno je iz "Pozitivne Srpske". 

Autobiografiju "Fajront u Sarajevu" Karajlić je do sada promovisao u više gradova bivše Jugoslavije. 

Koncert "Rok simfonije" zakazan je za 20.00 časova u Kulturnom centru "Semberija". 

"Rok simfonija" je muzički projekat nastao prije pola godine u Banjaluci, zamišljen kao spoj modernog i klasičnog u čijem izvođenju učestvuje više od 50 solista - gitarista, bubnjara, klavijaturista, pijanista, perkusionista, violinista, čelista, basista i solista.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )