FOTO: null

Pokret Pozitivna Srpska vas poziva na koncert Rock Simfonije, kao i na promociju knjige Dr Neleta Karajlića ‚‚Fajront u Sarajevu", kao svojevrstan poklon građanima Bijeljine.

Promocija knjige će se održati 12. septembra 2015. godine na platou ispred Centra za kulturu Semberija sa početkom u 12 časova, dok će se koncert odžati istog dana u sali Centra, sa početkom od 20:00 časova

Nele Karajlić je čovjek kojeg ne treba posebno predstavljati, jer njegova djela i ono što je ostavio iza sebe tokom svog života provedenog u Sarajevu i Beogradu govore sama za sebe. Pored toga, on je jedan od mnogih koji pronose priču o sarajevskim Srbima i u tom kontekstu i ova knjiga ima poseban značaj. 

Kao i uvijek susretljiv i pristupačan, Nele Karajlić će odgovarati i na vaša pitanja, komentare i sugestije.


Rock simfonija je svojevrstan muzički i vizuelni spektakl, koji predstavlja nesvakidašnju kombinaciju rokenrol i klasičnog muzičkog izražaja, što još nije viđeno na ovim prostorima, a i šire. Ova grupa banjalučkih umjetnika izvodi obrade najpoznatijih svjetskih evergrin hitova kao što su: "Metallica" - "One" i "Nothing Else Matters", "Pearl Jam" - "Black", Majkl Džekson - "Smooth Criminal", Stivi Vonder - "Gangsters Paradise". Međutim, za svaki novi nastup, posebno za tu priliku, prirede i poneko iznenađenje za svoju publiku, tako da je za očekivati da će i ovaj put prirediti nešto slično.

Ulaznice za koncert su BESPLATNE, međutim, njihov broj je ograničen, stoga vam preporučujemo da što prije preuzmete svoju ulaznicu na biletarnici Centra za kulturu Semberija. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )