FOTO: Damir Hajdarbašić, Reprezentacija.ba

Od danas do ponedeljka na rasporedu su utakmice 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a najzanimljivije biće u Banjaluci, gdje Borac dočekuje Željezničar.

Ovi mečevi trebali su biti odigrani prije reprezentativne pauze, ali su odloženi zbog katastrofalnih poplava i klizišta. Prvi meč danas od 18.00 časova igraju Posušje i Široki Brijeg, a glavni sudija je Armin Kukić. Benjamin Deljković biće na centru u duelu GOŠK-a i Slobode koji se igra sutra u 13.30 časova.

Istog dana od 20.45 časova se sastaju Sarajevo i Velež i tu je pravdu trebao dijeliti Ermin Sivac, ali će to biti Mirza Kazlagić, a promijenjen je sudija i za derbi između Borca i Željezničara. Prvo je planiran Mirza Kazlagić, ali će susret u nedjelju od 19.45 časova suditi Mateo Musa. Istog dana ranije od 15.00 časova se sastaju Radnik i Sloga, umjesto Miloša Gigovića kako je planirano, sudiće Aleksandar Njegomirović.

Posljednji meč kola između Zrinjskog i Igmana koji se igra u ponedjeljak od 18.00 časova sudi Mario Pejić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )