FOTO: null

Od 19. do 21. marta u bijeljinskom Centru za kulturu biće održana projekcija filmova „Ljepotica i Zvijer“ i „Biser Bojane“.

Projekcije filmova će biti održane u velikoj sali Centra za kulturu u nedjelju, ponedjeljak i utorak. Na programu su dva filma, i to „Ljepotica i Zvijer“ u 18:00 časova i „Biser Bojane“ u 20:30 časova.

Ljepotica i Zvijer                                  

Priča i likovi, koje publika poznaje i voli, oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Diznijevog animiranog klasika koji postaje zadivljujući filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Uprkos svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se krije iza Zvijerova strašnog izgleda.


Biser Bojane

Ðorđe Popović (Slaven Došlo) , mladi ljekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Ðorđe vjeruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadic) , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Cijena ulaznice je 4 KM.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )