FOTO: null

Projekat bijeljinskog sportskog entuzijaste Bojana Jovićevića poznat pod nazivom ,,Rekreativno rastrčavanje,, ulazi u završnu fazu.

Ulazimo u samu završnicu našeg prvog projekta pod nazivom ,,Rekreativno rastrčavanje", koji je imao za cilj da okupi naše sugrađanke u ovu besplatnu aktivnost i osposobi ih za nesmetano trčanje u dužini od 5 km, rekao je u izjavi za InfoBijeljina Bojan Jovićević vođa projekta.

Napomenuo  je  da projekat u samom startu brojao oko 40-ak dama. Međutim od tog prvog treninga koji je započeo polovinom marta učinjeno je  mnogo više, uspjeli su njih čak 8 za tačno dva mjeseca da osposobe za polumaratonsku trku koja je nedavno bila u Banjaluci. 

Tim Bijeljina trči rekreativno je polumaraton tim, trenutno tim čini 17 ljudi (žene vode 9:8 u odnosu na muškarce ) i na sledećem polumaratonu koji će biti u Novom Sadu (noćni Maraton), promovisaće još 4 polumaratonke. Upravo Noćni maraton u Novom Sadu biće i kraj akcije ,,Rekreativno rastrčavanje 1, istakao je Jovićević". 

Oko 30-ak sportskih aktivista ovog tima učestvovaće na toj manifestaciji. Ovo takmičenje će ujedno poslužiti i kao završni ispit za sve dame koje su raspoložene da ovo trkačko proljeće zaokruže jednom zvaničnom trkom i zgrabe medalju za sebe. 

Pripremila:Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )