FOTO: null

Osam porodica žena sa invaliditetom pogođenih prošlogodišnjim majskim poplavama dobiće pomoć u okviru projekta koji realizuje Udruženje žena sa invaliditetom "Impuls" iz Bijeljine, uz finansijsku podršku Fondacije za osnaživanje žena BiH.

Vrijednost dvomjesečnog projekta pod nazivom "Znak pažnje" je 6.870 KM, a pomoć se sastoji od nabavke ogrevnog drveta, paketa hrane i higijene, kućanskih aparata, namještaja, materijala za krečenje i lijekova. 

Izvršni direktor Udruženja "Impuls" Tanja Milinković rekla je Srni da je ovo udruženje aktivno uključeno u pružanje pomoći članicama od početka poplava, i kontinuirano radi na obezbjeđenju pomoći za članstvo. 

"Zahvaljujući ovom projektu žene sa invaliditetom osjećaju da nisu zanemarene. Dodjelom pomoći korisnice su osjetile i potrebu da aktivnije učestvuju u radu udruženja, što je motivacija drugim ženama sa invaliditetom da se aktivno uključe u djelovanje udruženja, a sve zajedno indirektno doprinosi njihovoj boljoj integraciji u zajednicu", navela je Milinkovićeva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )