FOTO: null

Omladinski centar Bijeljina poziva mlade ljude sa područja grada Bijeljina da se prijave i uzmu učešće u projektu ,,Načelnik na jedan dan,,

Realizacijom projekta "Načelnik na jedan dan" predviđeno je da 10 mladih ljudi jedan dan provede na mjestima gradonačelnika i načelnika odjeljenja u administrativnoj službi grada Bijeljina, obavljajući sa njima redovne poslove.

Tom prilikom, mladi načelnici će održati redovne sastanke u svojim odjeljenjima, obaviti službenu posjetu i sl.

Preuzimanju dužnosti načelnika na jedan dan prethodiće dvije radionice iz javnog zagovaranja i građanskih inicijativa, uputstva o ustrojstvu rada administrativne službe grada Bijeljina, upoznavanje sa zakonskim regulativama vezanim za omladinsko organizovanje i pripremni trening, kako bi se odabrani učesnici upoznali sa sadržajem projekta, protokolom i programom njihovog jednodnevnog boravka i rada u odjeljenjima, te pripremili za uspješno „rukovođenje" određenim odjeljenjem u administrativnoj službi grada Bijeljine.

Svrha projekta "Načelnik na jedan dan" je promocija učešća mladih u procesima donošenja odluka i otvorenosti grada Bijeljine za različite vidove učešća građana.

Pravo učešća imaju svi mladi od 15 do 30 godina starosti sa mjestom prebivališta u Bijeljini.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u projektu "Načelnik na jedan dan" popunjeni prijavni obrazac pošaljete najkasnije do 22. novembra 2015. godine na adresu elektronske pošte Omladinskog centra: [email protected]

Prijavni obrazac možete dobiti na zahtjev putem gore navedene elektronske pošte.Uz prijavni obrazac potrebno je dostaviti i: biografiju (CV), pismo preporuke (nije obavezno, ali će se uzeti u obzir prilikom razmatranja prijava).

Nepotpune prijave neće biti razmatrane!Učesnici koji budu odabrani biće obavješteni o načinu, uslovima i pravilima učešća u projektu nakon pet dana od zatvaranja javnog poziva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )