FOTO: InfoBijeljina

Proizvodi Prehrambene industrije (PI) "Sava Semberija", koje odlikuje prepoznatljiv ukus i tradicionalan kvalitet, oduševili su potrošače u brojnim državama u Evropi, ali i šire, uključujući i Ujedinjene Arapske Emirate.

Naime, ova bijeljinska fabrika, koja se ponosi tradicijom dugom više od sedam decenija, svoje artikle već tri godine uspješno plasira i na trgovačkim policama u Dubaiju.
 
PI "Sava Semberija" je moderno preduzeće u kojem se primjenjuju najsavremeniji standardi, pa su njihovi proizvodi pronašli siguran put i do domaćinstava na jugoistočnoj obali Persijskog zaliva.

 
Podsjetimo, fabrika za preradu voća i povrća u Bijeljini osnovana je davne 1947. godine i jedna je od najstarijih fabrika ove vrste u bivšoj Jugoslaviji. 

Njihov širok asortiman našao se u širokoj lepezi država, od Australije do Amerike, uključujući i najzahtjevnija evropska tržišta,  poput, recimo, Njemačke i Švajcarske. 

 
Spoj tradicije i najmodernijih tehnoloških dostignuća pokazali su se kao dobitna kombinacija, koju su gurmani i te kako prepoznali. Pritom, dokaz kvaliteta su i mnoga priznanja kojim su krunisani rezultati PI "Sava Semberija".  
 
Ova prehrambena industrija je i motor razvoja poljoprivrede našeg kraja, čemu svjedoče i brojni poljoprivrednici koji sa njom decenijama sarađuju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )