FOTO: null

Svi magistralni i regionalni putevi na području Semberije su prohodni, rekao je Srni portparol preduzeća "Bijeljina-put" Nemanja Tolj.

"Nismo imali ozbiljnijih problema, osim na magistralnom putu Bijeljina - Tuzla, gdje je vjetar na području Majevice pravio velike nanose snijega, ali to nije ugrozilo odvijanje saobraćaja", rekao je Tolj. 

On kaže da su sve glavne ulice u Bijeljini na vrijeme očišćene i posute solju, ali da ekipama "Bijeljina-puta" rad otežavaju nepravilno parkirani automobili. 

Na terenu je bilo angažovano 13 ekipa, od čega tri u gradu, koje su od juče popodne do jutros neprestano radile. 

"Svi putevi su sada raskvašeni i saobraćaj se normalno odvija", rekao je Tolj i dodao da će ekipe "Bijeljina-puta" dežurati tokom dana i po potrebi ponovo posipati so po gradskim ulicama. 

Preduzeće "Bijeljina-put" zaduženo je za održavanje 330 kilometara magistralnih i regionalnih puteva na području Semberije i Majevice. 

Iz Komunalne policije upozoravaju građane i vlasnike poslovnih objekata na obavezu da očiste snijeg ispred svojih objekata, jer su kazne za neodgovorne visoke. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )