FOTO: null

Na sjevernim područjima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti prohladno, oblačno i maglovito, a na jugu sunčanije i toplije.

Jutro je prohladno i djelimično oblačno, a u višim krajevima je slab do umjeren mraz, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Prema večeri će doći do povećanja oblačnosti na zapadu, sjeveru, a u noći na istoku, tako da u tim predjelima na prelazu na četvrtak može biti slabe kiše, a na planinama na istoku provijavanja snijega. 

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od nula do pet, na jugu od 10 do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Gacko, Kalinovik i Han Pijesak minus šest, Istočni Drvar i Sokolac minus pet, Bileća i Drinić minus tri, Sarajevo i Mrakovica minus dva, Tuzla, Zenica, Šipovo i Mrkonjić Grad minus jedan, Bihać, Rudo i Foča nula, Čemerno, Višegrad, Krupa na Uni i Ribnik jedan, Banjaluka, Bijeljina, Prijedor, Doboj, Gradiška, Novi Grad, Zvornik i Srebrenica dva, Trebinje i Srbac tri, te Mostar pet stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )