FOTO: null

Na sinoć održanom finalu za izbor Mis univerzuma došle je do zabune kakva se rijetko viđa - i to uživo na televiziji! Voditelj programa Stiv Harvi poroglasio je pogrešnu djevojku za pobjednicu, a onda je morao pred svim gledaocima da joj saopšti da ipak n

Mis Kolumbije Ariadna Gutierez ridala je suze od sreće kada je objavljeno da je od dve posljednje finalistkinje baš ona odnela pobjedu. Stavili su joj lentu i predivnu krunu, ali njena sreća je trajala svega dva minuta - dok se Stiv nije sabrao i skapirao da je napravio užasnu grešku.

Baš dok je Gutierezova slala poljupce publici, voditelj se izvinio i objavio da je pobjednica ipak mis Filipina, Pija Alonzo Vurcbah!

"Ljudi, moram da se izvinim. Kolumbija je prva pratilja. Mis univerzuma 2015 je mis Filipina", objavio je zbunjeni voditelj.

Harvi je odmah pokazao i zvaničnu karticu na kojoj pišu rezltati, kako neko ne bi pomisli da je došlo do nekog "muljanja" u posljednjem trenutku. Budući da pored mis Kolumbije piše da je "prva pratilja", Harvi je vjerovatno na trenutak pomislio da piše "prvo mjesto".

Harvi je brže-bolje dodao da preuzima svu odgovornost i da je u pitanju njegova greška, ali teško da je to utješilo misicu Kolumbije, koja je ipak pokazala da i te kako zna da glumi i sa junačkim osmjehom čestitala koleginici sa Filipina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )