FOTO: null

Tijelo Velimira Gatarića (38) iz Banjaluke, čiji je nestanak prijavljen 16. februara, pronađeno je u subotu u šumi u banjalučkom naselju Ponir.

Tijelo je pronađeno nakon višednevne potrage u kojoj su učestvovali pripadnici CJB Banjaluka, Specijalne policije RS, rodbina, prijatelji i brojni stanovnici Banjaluke.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka potvrdili su da su uviđaj obavili pripadnici CJB Banjaluka i dežurni mrtvozornik Doma zdravlja u tom gradu te da je utvrđeno da nema elemenata krivičnog djela. Kako saznajemo, istragom je utvrđeno da je Gatarić počinio samoubistvo.

Gatarićev nestanak prijavljen je u utorak oko 17.30 časova. Prema posljednjim informacijama, Gatarić je viđen toga dana oko 15 časova kako ide prema Poniru, a snimile su ga bezbjednosne kamere na objektu AWG obezbjeđenja u tom dijelu Banjaluke. Navodno, na toj lokaciji vidjeli su ga i pojedini mještani. Tada je na sebi imao crni kaput i u ruci je nosio bijelu kesu.

Gatarić, koji je bio profesor srpskog jezika i književnosti i bibliotekar u Ekonomskoj školi u Banjaluci, na dan nestanka oko 14 časova izašao je iz ove obrazovne ustanove i više se nije vraćao. Navodno je toga dana javio da ne može doći na posao, jer se osjeća loše, ali se ipak pojavio. Ušao je u biblioteku, gdje se zadržao nekoliko minuta, nakon čega ju je ostavio otključanu i izašao. Prema pričama njegovih kolega, Gatarić je u utorak izgledao uznemireno, ali nikome ništa nije rekao. Kako kažu, uvijek je bio dobar i pošten čovjek i kolega te omiljen među kolegama i učenicima. Profesor Gatarić biće sahranjen danas.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )