FOTO: Ilustracija

Predsjednik gradske organizacije SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović krajem prošle godine dobio je na sudu gradonačelnika Bijeljine LJubišu Petrovića, koji ga je tužio zbog izjave „istom onom od kojeg ste uzeli 60.000 KM da biste napustili Maksimovića i vratili se u SDS, na čijem čelu je tada bio pokojni gradonačelnik, sa kojim ste kasnije rame uz rame osnovali novu stranku SDSS“, prenosi portal tanjug-srpske.com.

Petrović, kako tvrdi ovaj portal, nikada nije demantovao da je uzeo novac od Mićića, mada je više puta pozivan na poligrafsko ispitivanje.
 
Tanjug Srpske je u posjedu ekskluzivne prepiske između pokojnog Mićića i LJubiše Petrovića.

S obzirom da se radi o prepiskama u nekoliko dana jula 2020.godine, izvjesno je da je Petrovićeva namjera bila, kako tvrdi portal Tanjug Sprske, da na neki način ucijeni Mićića koji mu je već jednom dao 40.000 KM u kešu i 20.000 KM putem podsticaja za uzgoj stoke.

Portal InfoBijeljina je, na ove medijske tvrdnje, pokušao da dobije komentar Ljubiše Petrovića, gradonačelnika Bijeljine, ali se na pozive naše redakcije nije javljao.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 10 )