FOTO: null

Kako želimo našim klijentima omogućiti što pristupačniju, efikasniju i kvalitetniju uslugu, ProCredit Bank dd Sarajevo objavljuje POZIV: Za dostavljanje ponuda za najam poslovnog prostora na lokaciji Bijeljina

ProCredit Bank je razvoju orjentisana komercijalna banka koja nudi širok spektar usluga našim klijentima, malim i srednjim preduzećima te stanovništvu koje želi štediti. U poslovanju se vodimo osnovnim principima: cijenimo transparentnost u komunikaciji sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, nastojimo minimizirati uticaj na okoliš te nudimo usluge zasnovane kako na razumijevanju potreba svakog pojedinačnog klijenta, tako i na pouzdanoj finansijskoj analizi.

U radu sa biznis klijentima usmjereni smo na mala i srednja preduzeća, jer smo uvjereni da ta preduzeća otvaraju nova radna mjesta i daju ključni doprinos ekonomijama u kojima posluju. Putem jednostavnih i lako dostupnih depozitnih proizvoda i drugih bankarskih usluga koje nudimo te ulaganjem značajnih resursa u finansijsku edukaciju, cilj nam je promovisati kulturu štednje i finansijsku odgovornost.

ProCredit Bank svakodnevno radi na unaprjeđenju svojih usluga za klijente. Novi vid samouslužnog bankarstva 24/7 omogućava da većinu transakcija sa bankom obavite samostalno u okviru samouslužnih zona koje se nalaze u našim poslovnicama. 

Kako želimo našim klijentima omogućiti što pristupačniju, efikasniju i kvalitetniju  uslugu, ProCredit Bank dd Sarajevo objavljuje:

POZIV

Za dostavljanje ponuda za najam poslovnog prostora na lokaciji Bijeljina

Ponuda treba da sadrži:

- Podatke o vlasniku poslovnog prostora

- Kopiiju zemljoknjižnog izvatka (ne treba biti ovjerena)

- Kopiju katastarskog plana

- Površina prostora cca 100-130 m2

- Cijenu po m2

- Slike poslovnog prostora (unutrašnjost i prilaz sa vanjske strane)


Uslovi koje poslovni prostor treba da ispunjava su: 

- Prostor treba da predstavlja cjelinu (prizemlje) s posebnim pristupom i ulazom (bez podrumskih prostorija)

- Prostor treba da predstavlja uredski prostor, pogodan i uslovan za obavljanje bankarske djelatnosti te da isti dozvoljava prilagodbu namjeni poslovanja Banke,

- Prostor treba biti završen ili u završnoj fazi;

- Prostor treba imati parking prostor  koji je pripadajući uz objekat; ukoliko nema pripadajući parking prostor naznačiti koji je najbliži javni ili privatni parking 

- Prostor treba imati svu potrebnu investiciono-tehničku i izvedbenu projektnu dokumentaciju, upotrebnu dozvolu i ostalu dokumentaciju i dozvole, uključujući i izmjene na objektu;

- Prostor treba imati priključke na infrastrukturu: internet, telefon, struju, vodu te navesti koji vid zagrijavanja prostora se koristi (centralno, plin, struja ili drugi oblici zagrijavanja prostora) 

Ponude dostaviti na adresu:

ProCredit Bank dd Sarajevo, Franca Lehara bb, 1000 Sarajevo 

sa naznakom >Ponuda za poslovni prostor – Bijeljina

Rok za dostavljanje ponude je 15 dana od dana objave. Nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzimati u obzir.



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )