FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uručio je danas priznanja i simbolične novčane nagrade za 19 učenika generacije osnovnih i srednjih škola iz ovog grada.

Na svečanosti u Galeriji Centra za kulturu "Semberija" priznanja i nagrade dodijeljene su i za 24 učenika koji su osvojili neko od prva tri mjesta na republičkim takmičenjima i njihovim nastavnicima i profesorima. 

"Djeca su budućnost i najbolji promoteri grada", ocijenio je Mićić i naveo da svake godine učenici generacije postaju i gradski stipendisti - osnovci dok su odlični đaci u srednjoj školi, a srednjoškolci dok su redovni studenti. 

Mićić je najavio da će od ove godine pano sa fotografijama učenika generacije biti postavljen u holu zgrade Gradske uprave. 

Novčane nagrade najboljim učenicima i njihovim nastavnicima su od 50 do 150 KM. 

Šef gradskog Odjeljenja za obrazovanje LJubica Mlađenović rekla je novinarima da je u prvi razred osnovne škole u Bijeljini upisano 931 dijete, što je za 40 učenika manje nego prošle školske godine. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )