FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će prijepodne biti hladno i uglavnom suvo, popodne kiša koja se ledi pri tlu, a na planinama snijeg, dok će u noći padavine uglavnom prestati.

Dnevna temperatura vazduha biće od minus pet do tri, na jugu do osam stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab do umjeren vjetar, istočni i sjeveroistočni na sjeveru, u Hercegovini i Dinaridima južni, a zatim jugoistočni. Popodne se očekuje topao vazduh, pa će na jugu biti toplije. 

U Srpskoj i FBiH jutros je vrlo hladno i pretežno suvo, a slab snijeg pada samo ponegdje na jugoistoku. Duva slab sjeveroistočni vjetar, na jugu umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak, Srebrenica i Bijeljina minus 12, Sokolac, Mrakovica, Tuzla i Doboj minus 11, Drinić, Šipovo, Mrkonjić Grad, Rudo, Gradiška, Zenica i Istočni Drvar minus 10, Banjaluka, Krupa na Uni i Srbac minus devet, Prijedor, Novi Grad, Sarajevo i Višegrad minus osam, Ribnik minus sedam, Bjelašnica minus šest, Foča minus pet, Kalinovik i Čemerno minus jedan, Gacko i Mostar nula, Bileća jedan i Trebinje tri, te Neum 10 stepeni Celzijusovih. 

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Gradiška 41 centimetar, Banjaluka 40, Mrakovica 38, Istočni Drvar 36, Prijedor 33, Ribnik i Novi Grad 32, Han Pijesak

 

31, Doboj 30, Krupa na Uni 28, Srebrenica 27, Mrkonjić Grad 24, Drinić 22, Sokolac i Bijeljina 20, Srbac 19, Šipovo i Višegrad 16, Kalinovik i Rudo 12, Čemerno 10, Foča osam i Gacko četiri centimetra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )