FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić danas je organizovao prijem za boksera BK „Radnik“ Đorđa Tomića koji će predstavljati BiH na prvim Evropskim igrama u Bakuu od 12. do 28. juna, kao jedini bokser iz Republike Srpske.

- Naš bokser će na Evropskim igrama predstavljati ne samo BiH, nego i Republiku Srpsku i Grad Bijeljinu. Bokserski klub „Radnik" već niz godina ostvaruje odlične rezultate i najbolje je organizovan klub u Republici Srpskoj i BiH. Za Bijeljinu je čast da ima tako dobrog sportistu kao što je Đorđe i Grad će ga podržati u skladu sa mogućnostima. Pošto je i ranije imao značajne uspjehe na domaćim i stranim takmičenjima, vjerujemo da će i na Evropskim igrama biti uspješan, istakao je gradonačelnik Mićić.

Mladi bokser „Radnika" je naglasio da mu podrška njegovog Grada mnogo znači i da zahvaljujući plasmanu na Igre u Bakuu, ima šansu da se plasira na naredne Olimpijske igre, s obzirom da je ovo takmičenje kvalifikaciono za Olimpijadu u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Trener BK „Radnik" Milenko Tomić je podsjetio da ovaj klub uspjeva da opstane u najvećoj mjeri zahvaljujući podršci lokalne uprave, a da izvori finansiranja sa drugih nivoa vlasti više praktično ne postoje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )