FOTO: null

U Ugljeviku je danas održan novogodišnji prijem za članove 21 sportskog kluba koji djeluje u ovoj opštini, s kojeg je poručeno da Ugljevik ostaje grad sporta.

Na prijemu za sportiste i sportske radnike u fudbalu, košarci, odbojci, borilačkim sportovima, sportskom ribolovu, streljaštvu i u Školi sporta načelnik opštine Vasilije Perić najavio je nastavak ulaganja u sportske klubove i njihove aktivnosti. 

"Naša potreba je da značajniji dio novca izdvajamo za škole sporta i rad sa mlađim generacijama, kako bi mlade ljude učili zdravom stilu života", rekao je Perić novinarima. 

On je podsjetio da će opština Ugljevik iz budžeta u ovoj godini izdvojiti 350.000 KM za sport i najavio početak rada novoizgrađene sportske hale površine četiri hiljade metara kvadratnih. 

Perić je zahvalio sportistima, ističući da su postignutim rezultatima dostojno predstavljali i promovisali opštinu Ugljevik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )