FOTO: null

Na regionalnom putu Rakelići - Marićka u mjestu Tadići na području grada Prijedora, maskirana lica otvorila su vatru na radnike koji su se tu zatekli izvodeći radove na putu.

Policija je blokirala sve prilaze mjestu događaja.Radnici su popravljali udarnu rupu na putu, kada je na njih naletio terenac koji se kretao velikom brzinom.

Usljed neprilagođene brzine, džip se prevrnuo i zapalio. Kada su radnici pokušali da pomognu unesrećenim putnicima, oni su iskočili iz vozila sa fantomkama na licu i otvorili vatru.

Niko od radnika, kako saznajemo nije povrijeđen, a maskirani napadači su u bjekstvu.

Na lice mjesta ubrzo su stigli policija i vatrogasci. Šire područje oko poprišta ovog događaja je blokirano, kao i svi prilazi, a za maskiranim licima traje potraga.

"Vozilo je zapaljeno na mjestu slijetanja, a tri lica su se dala bjekstvo. Intenzivna potraga za njima traje i na terenu su sve raspoložive snage MUP-a Republike Srpske", rekla je portparol Centra javne bezbjednosti Prijedor Marija Matić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )