FOTO: null

U Centru za kulturu “Filip Višnjić” u Ugljeviku juče je u organizaciji Centra mladih Ugljevik održana prezentacija dokumenta “Omladinska politika opštine Ugljevik 2016-2020”.

U saradnji sa opštinom Ugljevik, Omladinskim savjetom Republike Srpske i Omladinskoim komunikativnim centrom Banja Luka Centar mladih Ugljevik iznio je kompletan proces izrade i donošenja ove strategije za mlade, koji je počeo u martu ove godine, a okončan je 22. jula kada je i usvojena omladinska politika opštine Ugljevik..

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić izrazio je zadovoljstvo što je opština Ugljevik prva lokalna zajednica koja je usvojila lokalnu omladinsku politiku usklađenu sa novom republičkom omladinskom politikom.

Prisutnima se obratio Aleksandar Košpić ispred OKC BL i OSRS-a,  koji je  pohvalio rad Centra mladih Ugljevik i svih onih koji su učestvovali u izradi lokalne omladinske politike opštine Ugljevik. 

Branko Petrović, predsjednik Centra mladih Ugljevik i koordinator za izradu omladinske politike Opštine Ugljevik prezentovao je strategiju za mlade u narednih pet godina i skrenuo pažnju na pojedine probleme koji će se rješavati ovom omladinskom politikom.

Petrović je na kraju prezentovanja istakao da je ulaganje u mlade ulaganje i u budućnost, te da se mladi moraju staviti kao prioritet ugljevičke lokalne zajednice.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )