FOTO: null

Policija iz Broda podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv S.G. iz Travnika, Federacija BiH, zbog osnova sumnje da je počinio prevaru tako što je prilikom carinjenja vozila oštetio špeditera u iznosu od 641 KM.

Za prijavljenog S.G. postoji osnov sumnje da je u februaru 2016. godine prilikom carinjenja putničkog vozila, koje je uvezao za lične potrebe, na graničnom prelazu Brod započeo carinsku proceduru kod ovlaštene špediterske kuće čijeg je službenika doveo i držao u zabludi da će nakon homologacije putničkog vozila, prijavu konačnog carinjena izvršiti u zakonskom roku kod Carinske ispostave Travnik, što nije učinio, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj. 

Špediterska kuća je, radi prekida postupka prinudne naplate putem aktiviranja bankarske garancije, Upravi za indirektno oporezivanje izmirila dugovanja za prijavljenog S.G. u iznosu 641 KM, čime je za isti iznos navedenoj špediterskoj kući pričinjena materijalna šteta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )