FOTO: null

Uprava kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske podnijela je Okružnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – poslovna prevara protiv lica čiji su inicijali S.K. iz Banjaluke, rekla je Srni nač

Miljanovićeva je naglasila da se ovo lice sumnjiči da je u toku 2014. i 2015. godine kao direktor i vlasnik privrednog društva “Ital voće” Banjaluka, obavljajući privrednu djelatnost pri sklapanju i izvršenju ugovora sa povrtarima iz Udruženja povrtara Republike Srpske i drugim dobavljačima, obmanuo iste prikazivanjem da će obaveze iz Ugovora biti ispunjene, odnosno prikrio da one neće moći biti ispunjene.

“Na taj način za povrtare iz Udruženja povrtara Republike Srpske nastupila je do sada utvrđena imovinska šteta u iznosu od 178.094 KM, a za ostale dobavljače iz Republike Srpske, Federacije BiH i Brčko Distrikta imovinska šteta u iznosu više od 1.000.000 KM”, istakla je Miljanovićeva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )