FOTO: null

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Bijeljina i Policijske stanice Lopare rasvijetlili su krivično djelo razbojništvo izvršeno nad pedesetdvogodišnjom ženom iz Lopara.

"Policijska stanica Lopare 09.12.2016. godine u 18,40 časova od starne oštećene zaprimila je prijavu, da je nad istom izvršeno krivično djelo "razbojništvo". Po prijavi, djelo je izvršeno na način što joj je nepoznato muško lice u dvorištu njene porodične kuće nanijelo više udaraca u predjelu stomaka i glave, te joj otuđilo torbu u kojoj se je nalazio novac, lična dokumenta, zlatni nakit i sl. Po izjavi oštećene materijalna šteta koja joj je pričinjena je oko 51.000,00 KM", rekla je za portal InfoBijeljina Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da su izvršioci ovog djela lica M.K. i V.K. koji su i lišeni slobode, te da se u vezu sa izvršenjem ovog djela dovodi još jedno lice koje je u bjegstvu.

Nadalje, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici su kod lica M.K. i V.K. pronašli i  privremeno oduzeli predmete za koje se sumnja da potiču iz ovog krivičnog djela, kao i veći dio novca koji je prijavljen da je otuđen. 

Nakon završene kriminalističke obrade od strane policijskih službenika lica M.K. i V.K. su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "razbojništvo" predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )