FOTO: Nezavisne

Protest kao izraz podrške bivšoj zaposlenici Enisi Klepo koju je pretukao vlasnik hotela Jablanica, Amir Džafić biće održan danas u Jablanici, a Enisa uoči protesta poručuje kako očekuje veliki odziv građana iz cijele BiH.

"Želim da se zahvalim svima koji će se odazvati protestima u moje i u ime moje porodice, svim gradovima BiH. Prije svega, želim da se zahvalim svojoj Jablanici, Konjicu, Mostaru, Sarajevu, BiH i svim portalima koji su to ispratili. Mogu da kažem hvala, a kako vrijeme bude prolazilo, trudit ću se da uključenjem u razna udruženja, prije svega, pomognem osobama i ženama koje su prošle isto kao i ja", rekla je Klepo za Avaz.
 
Na pitanje kako se osjeća, kazala je da se još oporavlja.
 
"Oko mi je malo bolje. Moram da prođem još mnogo kontrola, a psihički oporavak je malo sporiji. Iz dana u dan je različito. Osjećanja su pomiješana, nekad je to sreća što se toliki bunt podigao i što je toliko narodu svega "preko glave" i što sam baš sve to ja doživjela. Sakupljam hrabrosti i snage zbog sebe i zbog svih onih koji trpe isto i možda slično", dodala je Klepo.
 
Istakla je da je njena porodica uz nju i pružaju joj podršku.
 
"Otac, majka i momak su uz mene, pružaju mi podršku 24 sata, pored njih su moji prijatelji, ali i sugrađani", zaključila je ona.
 
Podsjetimo, Enisa Klepo pretučena je od svog poslodavca Amira Džafića, a protest će biti održan večeras s početkom u 18 časova u Jablanici.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )