FOTO: null

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina pod nadzorom Okružnog tužilaštva Bijeljina realizovali su akciju kodnog naziva “klasik” a u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, kao i krivičnih djela koja se odno

S tim u vezi, danas su izvršeni pretresi na pet lokacija kod tri lica i to na području Bijeljine, Janje i Zvornika, potvrđeno je za portal InfoBijeljina u policiji. 

"U toku akcije koja je trajala duži vremenski period na području ovog Centra, pronađeno je i privremeo oduzeto oko 1kg i 300gr opojne droge marihuane, 46 grama opojne droge spid, 52 komada tableta ekstazi, određena količina medicinskih droga, oko 8 grama opojne droge kokain, 727 komada sjemenki indijske konoplje, vage za precizno mjerenje, određeni broj municije različitog kalibra, aparati i oprema za proizvodnju indijske konoplje u vještačkim uslovima, te veći broj predmeta i tragova koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga", navodi se u saopštenju CJB Bijeljina. 

Tokom trajanja operativne akcije "Klasik" slobode je lišeno ukupno sedam lica, od čega su tri lica lišena danas. 

Slobode su lišeni Z.J., S.D. i P.P.  Nad licima lišenim slobode u toku je kriminalistička obrada, a protiv istih nadležnom tužilaštvu sledi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )