FOTO: null

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ danas su na području Istočnog Sarajeva pretresli objekte na četiri lokacije.Iz SIPA je saopšteno da današnji pretresi predstavljaju nastavak prošlosedmičnih aktivnosti, kada su izvršeni pretresi o

Navedene aktivnosti ove i prošle sedmice sprovedene su u saradnji sa policijskim službenicima MUP-a Kantona Sarajevo i uz podršku policijskih službenika Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Pretresi pokretne i nepokretne imovine izvršeni su s ciljem prikupljanja materijalnih dokaza da su osumnjičena lica počinila krivična djela organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom krijumčarenje i teška krađa.

Prilikom pretresa pronađena je i privremeno oduzeta veća količina dijelova rastavljenih vozila, za koje se sumnja da su predmeti iz krivičnog djela teška krađa.

U zakonskom roku Sudu BiH i Tužilaštvu BiH biće proslijeđeni odgovarajući zapisnici i izvještaji o preduzetim aktivnostima, dodaje se u saopštenju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )