FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas se očekuje pretežno sunčano i malo toplije vrijeme, osim u maglovitim predjelima gdje će i dalje biti hladno.

Dnevna temperatura vazduha biće od sedam do 14 stepeni Celzijusovih, u mjestima sa maglom hladnije malo iznad nule. 

Jutros je hladno uz slab mraz, a na sjeveru i istoku oko rijeka i po kotlinama ima magle, dok je u ostalim predjelima pretežno vedro, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana biće pretežno sunčano uz malu oblačnost i još malo toplije. I dalje će biti predjela gdje će se magla i niski oblaci zadržavati i tokom dana uz znatno hladnije vrijeme. 

Duvaće slab zapadni i jugozapadni, popodne sjeverozapadni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac i Rudo minus osam stepeni Celzijusovih, Gacko i Nevesinje minus sedam, Šipovo, Kalinovik, Višegrad i Foča minus šest, Zenica, Bileća i Zvornik minus pet, Sarajevo, Srebrenica, Banjaluka, Bijeljina, Gradiška, Prijedor i Krupa na Uni minus četiri, Tuzla, Han Pijesak, Doboj, Novi Grad i Srbac minus tri, Manjača, Drinić i Ribnik minus dva, Mrkonjić Grad minus jedan, Čelinac, Mostar i Trebinje nula, Kneževo, Krupa na Vrbasu i Čemerno dva, Bjelašnica četiri i Neum pet stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )