FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa najvišom dnevnom temperaturom od četiri do devet stepeni Celzijusovih.

Sunčanih perioda biće na sjeveru i zapadu, a u centralnom pojasu očekuje se pretežno do potpuno oblačno, mjestimično sa provijavanjem snijega na planinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Očekuje se blagi porast temperature vazduha. 

U drugoj polovini dana slaba kiša očekuje se u istočnim područjima BiH i na jugu i istoku Hercegovine, gdje će na planinama padati i slab snijeg, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Čemerno minus tri, Banjaluka, Ivan-sedlo, Kupres, Sanski Most, Prijedor minus dva, Bihać, Livno, Srbac minus jedan, Doboj, Tuzla, Gacko nula, Bijeljina, Sarajevo i Srebrenica jedan, Gradačac, Zenica, Zvornik, Višegrad dva, Goražde i Bileća tri, Stolac četiri, Trebinje i Čapljina šest i Mostar osam stepeni Celzijusovih. 

Visina snijega u 7.00 časova: Bjelašnica 317 centimetara, Han Pijesak 108, Čemerno 99, Kupres 92, Istočni Drvar 64, Kalinovik 55, Ivan-sedlo i Kneževo 46, Mrakovica 29, Srebrenica 25 i Gacko 20 centimetara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )