FOTO: InfoBijeljina.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno, sa kišom od jugozapada do juga i u centralnim predjelima, dok će u Podrinju, Semberiji i istočnom dijelu Posavine biti oblačno i suvo.

Ujutru i prije podne biće oblačno sa kišom koja može lediti pri tlu, i to na krajnjem zapadu i sjeverozapadu, dok će na jugozapadu i dijelu centralnih predjela padati umjerena kiša.

Tokom dana i poslije podne biće oblačno u svim predjelima, u Hercegovini sa jačom i obilnijom kišom i uslovima za grmljavinu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najmanje padavina danas se očekuje na istoku i sjeveroistoku, gdje će samo povremeno biti slabe kiše.

Јenjavanje padavina očekuje se u noći na petak.

Duvaće slab do umjeren vjetar, a u Hercegovini su mogući povremno jaki udari juga, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od minus jedan do tri na krajnjem zapadu i planinama tog regiona, dok će u većini predjela biti od tri do osam, na jugu Hercegovine i uz rijeku Drinu do 12 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )