FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti umjereno do pretežno oblačno i prohladno, ponegdje sa promjenljivim sunčanim intervalima, a na jugu sunčano i ugodnije, saopštili su meteorolozi.

Jutro i prije podne biće hladno, uz slab mraz i promjenljivo do pretežno oblačno vrijeme, a oko rijeka i po kotlinama nakratko će biti magle, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske. 

Iz ovog zavoda su saopštili da polje visokog vazdušnog pritiska sve više jača i donosi poboljšanje vremena uz sve više sunčanih intervala. 

"Hladan vazduh iznad Balkana se sve više transformiše i narednih dana stiže malo topliji vazduh iz centralne Evrope", navodi se u saopštenju. 

Tokom noći u centralnom planinskom dijelu i na istoku moguće je slabo provijavanje snijega, a u nižim predjelima tog regiona mjestimična slaba rosulja. 

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda saopštili su da će najviša dnevna temperatura danas biti između dva i devet, u Hercegovini od 10 do 14 stepeni Celzijusovih. 

Duvaće slab do umjeren, istočni i sjeveroistočni vjetar. 

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus osam, Gacko minus sedam, Čemerno i Nevesinje minus šest, Han Pijesak i Livno minus pet, Kalinovik, Sokolac, Ivan-sedlo i Kupres minus četiri, Mrakovica, Klekovača i Sanski Most minus dva, Mrkonjić Grad, Istočni Drvar, Mlječanica, Banjaluka, Kneževo i Stolac minus jedan, Bileća, Drinić, Prijedor, Rudo, Foča, Višegrad, Srbac, Bugojno i Sarajevo nula, Šipovo, Ribnik, Srebrenica, Zvornik, Novi Grad, Gradiška, Drvar, Goražde, Gradačac, Jajce, Zenica jedan, Bijeljina, Bihać i Tuzla dva, Trebinje, Doboj i Čapljina tri i Mostar četiri stepena Cenjlzijusova. 

Visina snijega u 7.00 časova: Bjelašnica 320 centimetara, Han Pijesak 114, Čemerno 105, Kupres 97, Istočni Drvar 69, Kalinovik 60, Ivan-sedlo 50, Kneževo 49, Srebrenica 33, Gacko 32, Sokolac 27, Nevesinje 20, Sarajevo

 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )