FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno do potpuno oblačno i suvo vrijeme, sa dnevnom temperaturom od 10 do 16 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti pretežno oblačno i manje hladno, oko rijeka ponegdje tmurno sa maglom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana zadržaće se oblačno i suvo vrijeme, uz kraće sunčane intervale ponegdje, a mjestimično malo kiše može pasti na krajnjem jugozapadu. 

Prema večeri očekuje se jače naoblačenje sa kišom, uz pojačanje južnog vjetra posebno na jugu Hercegovine, gdje će biti na momente i olujni. 

Duvaće slab do umjeren vjetar, povremeno sa jakim udarima, istočni i jugoistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Han Pijesak i Bihać dva, Novi Grad, Višegrad i Zenica tri, Banjaluka, Bijeljina, Gradačac, Prijedor četiri, Kupres i Zvornik pet, Doboj, Srebrenica i Gacko šest, Ivan-sedlo i Sarajevo sedam, Bugojno i Jajce osam, Bileća, Livno i Mostar devet, Trebinje i Tuzla 10, te Neum 14 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )