FOTO: null

Lopovi su danas iz automobila "golf 5", vlasništvo premijerke Republike Srpske Željke Cvijanović, ukrali volan!

Kako je potvrđeno u CJB Banjaluka, u automobil je provaljeno u noći između četvrtka i petka, u banjalučkom naselju Sunce. Vozilo, koje koristi premijerkin sin Filip Cvijanović, bilo je parkirano ispred stambenih zgrada u Ulici Jovana Raškovića, a uviđajem je utvrđeno da su lopovi obili vozačeva vrata, ušli u "golf" i skinuli volan.

- Vozilo nije bilo parkirano u dvorištu premijerkine kuće, koju danonoćno obezbeđuje policija, već 500 metara dalje, na parkingu koji koriste stanari obližnjih zgrada. Informacije sa terena ukazuju na to da lopovi uopšte nisu znali o čijem se automobilu radilo, već su ciljali određenu vrstu volana.

To potvrđuje i činjenica da iz vozila ništa drugo nije ukradeno - rekao je Pressov izvor iz policije.

On pojašnjava da je reč o kožnom, trokrakom, volanu sa komandama i vazdušnim jastukom.

- Na našem tržištu takvi volani nisu česti u "peticama", zbog čega su dosta traženiji na crnom tržištu. Samim tim su i skuplji od običnih volana i polovni vrede oko 250 evra - pojašnjava sagovornik Pressa.

U banjalučkoj policiji kratko su potvrdili da je celi slučaj prijavio premijerkin sin Filip, nakon što je uočio oštećenja na vozilu.

- Nakon prijave izvršen je uviđaj i u toku je rad na identifikovanju i pronalasku izvršioca. Celi slučaj najverovatnije će biti okvalifikovan kao krivično delo oštećenje tuđe stvari - naveli su u CJB Banjaluka.

Nezvanično saznajemo da je u vreme provale premijerkin sin bio kod devojke, a kada je pošao kući, shvatio je da mu je automobil obijen.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )