FOTO: null

Film ,,Bićemo prvaci sveta,, za čiju premijeru već vlada veliko interesovanje biće emitovan od 6 - 10. marta u Gradskom bioskopu u Bijeljini.

Projekcije će trajati 5 dana (6.3 - 10.3.2015.), od 16.00, 18:30 i 21.00 časova. Cijena bioskopske ulaznice i za ovaj film je četiri KM.

„Bićemo prvaci sveta“ je priča o četiri pionira koji su osnovali Jugoslovensku školu košarke i koji su zaslužni za razvoj ovog sporta u Evropi – Nebojša Popović (Strahinja Blažić), Borisav Stanković (Aleksandar Radojičić), Radomir Šaper (Miloš Biković) i Aleksandar Nikolić (Marko Janketić). Centralni događaj je finalna utakmica na Svjetskom prvenstvu u Ljubljani , 1970. godine, između timova Jugoslavije i Sjedinjenih Američkih Država.

Karte neće biti u pretprodaji!

Prodaja karata se vrši dan za danom za svaku projekciju od 08:00 – 14:00 u Centru za kulturu „Semberija“ Bijeljina, a od 14:00 – 21:00 u Gradskom bioskopu.

Karte možete rezervisati svakim danom, ali se moraju preuzeti na dan projekcije najkasnije do 14:00 časova u Centru za kulturu, nakon toga  rezervacije koje nisu preuzete će se poništiti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )