FOTO: InfoBijeljina/ilustracija

Premijer RS-a Radovan Višković održao je konferenciju za medije nakon što je sinoć ubijen banjalučki biznismen Slaviša Krunić iz Banja Luke.

Višković je istakao da se nada kako će do kraja dana biti riješen ovaj slučaj, a istaknuo je i kako ga je ministar unutrašnjih poslova RS-a izvijestio kako su određene osobe koje se dovode u vezu s ubistvom uhapšene.

"Ubistvo je ubistvo i nije važno da li je povezano s privredom ili ne. Ovog momenta na terenu je i ministar i direktor policije i nadam se da ćemo u toku dana riješiti sinoćnje ubistvo. Ja kao čovjek i kao legalista izražavam najveći bol prije svega prema porodicama ubijenih. Učinit ćemo sve da to u narednom periou spriječimo. Činićemo sve da je ubistava manje i s rješavanjem ćemo doći do odgovora o čemu se radi i ja ne mogu reći o kakvoj se vrsti ubistva radi.

Ubistvo ovakvog čovjek, jednog privrednika koji je imao značajne kapacitete je gubitak za RS, a pogotovo za njegovu porodicu. Ja kao čovjek moram učiniti sve i učinit ću sve da u narednom periodu pojačamo i izmjene nekih zakonskih rješenja kako u budućnosti ovakvih slučajeva ne bi bilo. Radimo na rješavanu slučaja, čuli smo se s ministrom i neka lica koja se direktno dovode u vezu s ubistvom su uhapšena", rekao je premijer Višković.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )