FOTO: null

Ove sezone fudbaleri Radnika oborili su sve rekorde u svojim klupskim statistikama. Sezona će biti upamćena kao najuspješnija po plasmanu, broju osvojenih bodova u ligi, po prvi put pozitivnom rezultatskom skoru, najmanjem broju primljenih golova, a dva i

Iz FK Radnik pozivaju navijače da dođu sutra u što većem broju, pomognu domaćim igračima, a prema nezvaničnim podacima očekuje se više od 600 ljubitelja fudbala iz Tuzle.

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina danas su apelovali na sve građane koji sutra namjeravaju da prate finalnu revanš utakmicu Kupa BiH da ranije dođu na gradski stadion "Radnik", kako bi bila izbjegnuta gužva. 

Gradski stadion Bijeljina je danas dobio novi, osvježeni izgled.

Na istočnoj strani su postavljene tri kule za TV kamere, a na zapadnoj tribini je ograđena svečena loža, proširena je novinarska loža, proširen je ograđeni prostor za gostujuće navijače, tribine su ukrašene reklamama sponzora, probijene su stepenice za silazak na teren, a na ogradi oko stadiona su napravljeni novi ulazi za navijače kako bi se smanjile gužve.

Zbog malog broja parking mjesta oko stadiona, iz FK Radnik mole sve navijače i goste iz Tuzle da automobile parkiraju dalje od stadiona. 

Podsjećamo, u prvom susretu u Tuzli bilo je neriješeno 1:1 i Bijeljinci imaju realne šanse da se nakon sutrašnjeg meča upišu u istoriju fudbala u Bijeljini i osvoje Kup BiH čime bi obezbijedili izlazak na međunarodnu scenu.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )