FOTO: null

Povodom 15 godina rada, Modni atelje „Stella“ je u klubu „Frojd“ u Bijeljini premijerno prikazao dio nove ”haute couture” kolekcije koja će biti predstavljena na predstojećoj nedjelji mode u Sarajevu.

Nova kolekcija je kruna uspjeha tima kreatora koji već 15 godina veličaju ljepotu žene, a njihovi unikatni modeli se nalaze na svim kontinentima! 

"Modni atelje Stella postoji već 15 godina i svake godine smo stvarno ponosni na svaku svoju kolekciju. Danas smo predstavili najnoviju kolekciju koja će biti prikazana u Sarajevu. Modni atelje "Stella" odlikuju unikati. Dosta ručnog rada je uloženo, svake godine imamo nove kolekcije i unikate", rekla je za portal InfoBijeljina Miljana Vulović-Tadić, dodajući da jedva čeka da se "Stella" pojavi u Sarajevu.

Modeli koji nose robnu marku Stella izrađeni su od kvalitetnih materijala, odlikuju se vrhunskim krojem i odličnom izradom. U svaki model utkano je znanje, iskustvo i ljubav. 

Sve to je obogaćeno ručnim radom, vezom i ukusnim detaljima u skladu sa svjetskim modnim dešavanjima.

Modni atelje Stella se nalazi u ulici Miloša Crnjanskog, poslovni tržni centar II sprat.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )