FOTO: null

Večeras je u Etno selu ,,Stanišić,, u prisustvu velikog broja naših sugrađana održana promocija novih dresova, kao i predstavljanje tima FK ,,Zvijezda 09,,

Đak sportska oprema i FK Zvijezda su protekle sedmice potpisali Ugovor o sponzorstvu Adidasove opreme na tri godine, koju će fudbaleri nositi u predstojećoj debitantskoj sezoni.

Promoteri Đak Sporta i Adidasa su popularni fudbaleri Partizana Miroslav Vulićević i Oumaru Abubakar, koji su večeras i prisustvovali ovom događaju.

- "FK Zvijezda je ulaskom u Prvu ligu Republike Srpske ostvarila najveći uspjeh u svojoj istoriji i samim tim se u organizacionom smislu pripremila i podigla na još veći nivo. Ova promocija dresova koja je večeras održana nije viđena na ovim prostorima ovakvog tipa, kao i dolazak dva igrača Partizana Miroslav Vulićevića i Oumaru Abubakara, koji je značajan za igrače, kao i ovu djecu ovdje", rekao je direktor kluba Milan Čabrić za portal InfoBijeljina dodajući da im je cilj da ostanu u Prvoj ligi, kao i ulazak u viši rang. 

Kako je izgledalo večeras pogledajte kroz par fotografija. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )