FOTO: null

U okviru proslave Pantelinskih dana u Bijeljini koja se ove godine održava od 1 – 10 avgusta, u Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ predstavljen je roman „Put ka sebi“ Lazarele Mićunović, mlade autorke iz Bileće,

„Čitav život je jedno veliko razotkrivanje sebe i sagledavanje svoje unutrašnje svjetlosti" izjavila je mlada autorka na predstavljanju svoje knjige i dodala da je za nju „pisanje kao disanje" i da joj pisanje predstavlja smisao života.

„Ovaj roman predstavlja na neki način unutrašnji dijalog i preispitivanje svijeta oko sebe jedne mlade djevojke", naglasio je Miodrag Hrnjez - Ljumo, predsjednik Zavičajnog kluba „Osvit" iz Bileće koji je izdavač ove knjige.

Gospodin Hrnjez je između ostalog istakao da „Osvit" maksimalno podržava afirmaciju mladih pisaca koji imaju afiniteta za pisanje a Lazarela je sigurno jedna od njih.

Odlomke iz romana čitala je Dragana Miskin, amaterska glumica bilećkog pozorišta „Osvit" koja u filmu Emira Kusturice „Na mliječnom putu" glumi dublerku poznate glumice Monike Beluči.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )