FOTO: InfoBijeljina

U Brčkom je danas u centru grada održano predstavljanje kandidata Ujedinjene Srpske za oba nivoa vlasti.

Ulicama grada je dominirala plava boja i plakat “Brčko je Srpska”. Svoju podršku današnjem skupu pružio je i predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić.
 
– Ujedinjena Srpska je pokazala da je svakim danom sve veća i jača, a ovi izbori će biti kulminacija našeg rada, jer očekujemo izvrstan rezultat na svim nivoima vlasti – izjavila je Vesna Arsenić, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH.



– Od kako je kampanja počela, mi iz Ujedinjene Srpske aktivno radimo svaki dan na promociji i ta predanost će nam sigurno obezbjediti dobar rezultat – rekao je Tomo Obrenović, kandidat za Narodnu Skupštinu Republike Srpske.

Milan Trninić, nosioac liste za Narodnu Skupštinu Sepublike Srpske ispred Izborne jedinice 6 izjavio je da je “Brčko srce i Republike Srpske i Ujedinjene Srpske” te da je siguran da će Ujedinjena Srpska u ovoj Izbornoj jedinici imati bar jedan poslanički mandat.



Predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić izjavio je da je kampanja Ujedinjene Srpske najprepoznatljivija u pvom trenutku, a da je Brčko posebna priča koja kompletira kampanju. “Unosimo plavu boju u Brčko da pokažemo koliko je Ujedinjena Srpska jaka i da podsjetimo sve da je Brčko Srpska, a Ujedinjena Srpska će se postarati da i Brčko ima i nove fabrike i nove investicije” zaključio je Stevandić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )