FOTO: InfoBijeljina.com

Smatram da je došlo vrijeme za mlade ljude, sa iskrenim namjerama i bez hipoteke nad obrazom. Prepoznajte ih i podržite, poručuje Aleksandar Đurđević, kandidat za odbornika u Skupštini grada Bijeljina.

Rođen 1989. godine u Sarajevu. Završio osnovnu školu "Sveti Sava" i gimnaziju "Filip Višnjić" u Bijeljini. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu 2013. godine stekao zvanje – diplomirani pravnik. 

U profesionalnoj karijeri obavljao više odgovornih funkcija počev od rukovodioca Službe za pravne poslove i rukovodioca Sektora za pravne, kadrovske i opšte poslove u ZEDP "Elektro - Bijeljina", pa do funkcije Predsjednika Skupštine grada Bijeljina. 

Član Izvršnog komiteta i Glavnog odbora SNSD-a, te zamjenik predsjednika republičke organizacije Mladih socijaldemokrata. Predsjednik GrO MSD Bijeljina u dva mandata. Odbornik i šef kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina.

Bivši profesionalni košarkaš u KK ,,Radnik“, sa kojim je postao i juniorski prvak BiH. Košarkaški trener mlađih kategorija u više košarkaških klubova u Bijeljini. Trenutno volonterski obavlja funkciju potpredsjednika KK "Radnik" Bijeljina.

Oženjen. Otac jednog djeteta.

4. Aleksandar Đurđević - SNSD. Kandidat za odbornika u Skupštini grada Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )