FOTO: null

Predstava je gostovala na značajnim festivalima u regionu i osvojila mnoge važne nagrade. Sjajni glumački duo, kroz odličan tekst i fantastičnu igru otvara mnoge teme i pokreće na razmišljanje o raznim akspektima života.

Predstava „Voz“ urađena je po djelu američkog pisca Kormaka Makartija, u adaptaciji i režiji Vojislava Brajovića, koji i igra sa Sregejem Trifunovićem u ovoj duo drami. Ovo je impresivna, intenzivna, upečatljiva, intelektualna, filozfska, univerzalna priča; izuzetan tekst, maestralni glumci, čist talenat, jedinstveno iskustvo… samo su neki od utisaka gledalaca nakon odgledane predstave. Sjajni glumački duo, kroz odličan tekst i fantastičnu igru otvara mnoge teme i pokreće na razmišljanje o raznim akspektima života.

Voja Brajović je radeći kao reditelj i glumac na ovoj predstavi istakao: „… jedino što želim ovom predstavom je da izazovem kritički odnos i svjest o tome kuda ovaj svijet ide. I naravno, prije svega, čovjekoljublje, koje ima veliku moć da spriječi propast civilizacije. Po mom mišljenju, najbolji lijek za čovjeka i njegovo najjače oružje je kultura, čiji su najvažniji segmenti umjetnost i riječ.“

Ulaznice po cijeni od 15 KM mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu.

Predstava „Voz“

03.12.2018. u 20 časova 

Velika sala Centra za kulturu 

Igraju: Voja Brajović i Sergej Trifunović

Režija i adaptacija: Voja Brajović

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )