FOTO: null

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegram saučešća predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom avionske nesreće na jugu Rusije u kojoj su poginuli svi putnici i članovi posade.

"Povodom avionske tragedije, porodicama nastradalih, Vama i svim građanima Ruske Federacije u ime građana Republike Srpske i svoje ime upućujem izraze najdubljeg saučešća", navodi Dodik u telegramu Putinu. 

Dodik je poručio da je sve građane Republike Srpske duboko potresla vijest o pogibiji velikog broja ruskih državljana, što predstavlja nenadoknadiv gubitak za njihove porodice, ali i za cijelu Rusiju. 

"Molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze najiskrenijeg saučešća zbog bola koji ih je zadesio", naveo je predsjednik Srpske. 

U padu aviona kompanije "Flajdubai", na letu iz Dubaija ka Rostovu na Donu na jugu Rusije, poginulo je svih 55 putnika i sedam članova posade. 

Iz kompanije "Flajdubai" potvrđeno je da nema preživjelih, te da su među žrtvama 33 žene, 18 muškaraca i četvoro djece. 

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je ranije da je avion "boing 737-800" pao jutros u 3.50 časova po lokalnom vremenu pri drugom pokušaju slijetanja na aerodrom u Rostovu na Donu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )