FOTO: null

Predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Ugljevik Vasilije Perić ponovo je izabran na ovu funkciju na današnjoj Izbornoj skupštini.

Mandat predsjedniku jednoglasno su potvrdili svih 118 delegata  Skupštine opštinske  organizacije .

Predsjednik OO SDS Ugljevik Vasilije Perić koji je aktuelni načelnik opštine Ugljevik podnio je izvještaj za predhodni vremenski period o radu OO SDS Ugljevik koji čini okosnicu vlasti u ovoj podmajevičkoj opštini.

„Rad SDS u predhodnom periodu dokazuje postignute rezultate. Mi smo na lokalnim izborima 2004, 2008, 2012. godine, osvojili mjesto načelnika. Značajan dio aktivnosti je rad naših izabranih odbornika u skupštini opštine Ugljevik,rad izabranih funkcionera  kao i direktora. Tokom svih ovih izbornih godina Opštinski odbor SDS donosio je za svake izbore strategiju i plan aktivnosti kao putokaz i vodilju čija je realizacija dala sigurno veliki značaj na postizanje izbornog cilja a to je pobjeda. Mi smo tokom svih ovih godina učinili da je Ugljevik poželjno mjesto za život, u kome je i najveći prosjek plata po svim zvaničnim statističkim podacima. Ugljevik je u predhodnom periodu bio veliko gradilište, u svim segmentima života.“, rekao je Perić.

Perić je nakon reizbora za Predsjednika OO SDS Ugljevik rekao da je izborna pobjeda na predstojećim lokalnim izborima 2016. godine na nivou Načelnika kao i na nivou odbornika za skupštinksi parlament ove podmajevičke opštine krajnji cilj.

Nakon izbora predsjednika pristupilo se glasanju za Opštinski Odbor SDS Ugljevik na kome je 118 prisutnih članova od ukupno 122 biralo 37 članova, po automatizmu direkto ulazi predsjednik aktiva žena i predsjednik omladine a 9 njih će biti kooptirano odlukom predsjednika OO SDS Ugljevik koji ukupno broji 49 članova.

Izbornoj skupštini su prisustvovali predsjednici koalicionih partnera Srpske Radikalne Stranke RS, Srpske Radikalne Stranke i Narodnog Demokratskog Pokreta iz Ugljevika

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )