FOTO: InfoBijeljina

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak izjavio je večeras u Ugljeviku da velika posjećenost predizborne konvencije ove partije u ugljevičkom Centru za kulturu pokazuje da Republika Srpska želi promjene i da će se one dogoditi nakon 7. oktobra.

"U Ugljeviku vidimo još jednu potvrdu da Srpska želi promjene. Uvjeren sam da će gospodin Mladen Ivanić i gospodin Vukota Govedarica u ovoj opštini pobijediti na izborima, sa najmanje 2.000 glasova razlike u odnosu na političke protivnike'', rekao je Crnadak novinarima.

On je naveo da PDP svaki dan predstavlja građanima Republike Srpske svoj Program za obnovu.

"Želimo obnovu u svakom pogledu, i finansijsku, i demografsku, i moralnu. To je ono što je neophodno Republici u ovom trenutku. Zahvalio bih svima koji nas podržavaju tokom kampanje, a jedina garancija za promjene jeste pobjeda Ivanića i Govedarice'', istakao je Crnadak.

Kandidat PDP-a za NS RS iz Izborne jedinice šest Dragomir Sekulić rekao je da se već sada može procijeniti da PDP ima veliku podršku u Ugljeviku.

"Gospoda Mladen Ivanić i Vukota Govedarica ovdje su već pobjednici. Narod im vjeruje jer mogu donijeti promjene'', dodao je Sekulić.

Prisutnima na Konvenciji obratio se, između ostalih, predstavnik SDS-a i načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić, zahvalivši simpatizerima PDP-a na podršci koju je SDS imao proteklih godina u Ugljeviku.

"Imamo zajednički cilj - pristojna, normalna i bolja Republika Srpska. Republika iz koje neće odlaziti mladi i ukojoj neće biti zadužena čak i naša praunučad'', poručio je Perić.

Nosilac liste PDP-a za NS RS iz Izborne jedinice šest Milenko Vićanović rekao je da je Republici Srpskoj prije svega potrebna privredna obnova, te da direktori javnih preduzeća moraju biti smijenjeni ako ne ispune godišnji izvještaj, bez obzira kojoj političkoj stranci pripadali.

Nosilac liste PDP-a iz Izborne jedinice dva za Parlamentarnu skupštinu BiH Milenko Ristić naveo je da se u promjenama mora početi od malih stvari, od svoje lokalne zajednice, da bi se došlo do dobrobiti cijele Republike Srpske i BiH.

U Ugljeviku su večeras bili prisutni svi kandidati PDP-a iz Izborne jedinice šest koja obuhvata Bijeljinu, Brčko, Ugljevik, Lopare, Šamac i Pelagićevo.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )