FOTO: InfoBijeljina

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić izjavio je sinoć u Bijeljini da će glasači u Republici Srpskoj podržati kandidate SNSD-a za predsjednika Srpske Milorada Dodika i srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović jer su prepoznali njihov rad i predanost interesima Srpske.

"To su lideri, ljudi koji su potrebni ovoj zemlji, koji su radili u interesu ove zemlje", istakao je Ćorić na predizbornoj tribini SNSD-a u bijeljinskom naselju Ledinci, na kojem je bila i Željka Cvijanović.
 
Ćorić je napomenuo da se sa druge strane sprema podvala onih koji sve obećavaju - plate i penzije i do 100 odsto veće, ali ne kažu odakle će to obezbijediti.
 
"Sve što može biti i što se narodu može dati u Republici Srpskoj dala je ova vlast, a to je kapacitet Republike Srpske i Srpska u ovom trenutku ne može više, ali može svake godine da poveća penzije, plate, da gradi auto-puteve, bolnice, da gradi sve ono što je neophodno narodu u Srpskoj", poručio je Ćorić.
 
Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović rekao je da su ovi izbori izuzetno važni i da je siguran da Bijeljina podržava Željku Cvijanović i Milorada Dodika.
 
Prema njegovim riječima, tamo gdje je Dodik došao u Sarajevu, Cvijanovićeva nastavlja, jer Republika Srpska mora da bude uvažena u BiH.
 
"Vrlo je bitno da Cvijanovićeva neće dozvoliti da se odluke u Sarajevu donose mimo srpskog naroda, ona to zna, može i ona ima snagu", istakao je Mitrović.
 
On je naglasio da je Dodik čovjek gromada koji je odolio prijetnjama i ucjenama i u Briselu, i u Vašingtonu.
 
"I uvijek je, kada je bilo najteže, kada je bilo bezizlazno, Dodik našao izlaz, jer je slušao svoj narod, jer ima Republiku Srpsku iza sebe", rekao je Mitrović.
 
On je dodao da je za Dodika i Cvijanovićevu narod na prvom mjestu, jer im je jedini cilj da Republika Srpska bude jaka i prosperitetna, a kao primjer je naveo izgradnju auto-puteva, bolnica, škola i vrtića, sportskih centara i centara kulture.
 
"Vode računa o svim kategorijama, o penzionerima i mladima, o radnicima i poljoprivrednicima, a znamo kakve su bile i da li su bile penzije prije nego što je 2006. godine SNSD preuzeo vlast. Danas su i plate i penzije redovne i povećavaju se", naglasio je Mitrović.
 
Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Zlatan Lazarević izjavio je da je SNSD za Bijeljinu uradio mnogo.
 
Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Branka Gavrić rekla je da broj građana koji iz večeri u veče dolazi na tribine SNSD-a daje snagu da ta politička partija istraje i navela da je SNSD sva dosadašnja obećanja ispunio. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )