FOTO: null

Našeg sugrađanina Viktora Vasića u narednom periodu očekuju dva kik boks meča u disciplini K-1. On se ovih dana priprema za borbe, a prva je 25. novembra u Novom Sadu, u organizaciji „Megdan Fighting“, u velikoj hali Spens-a.

„Ovo je drugi event ove organizacije a očekuje se veliki spektakl, jer je i prvi bio odličan. Učestvuju borci iz čak 15 zemalja. Ovog puta nastupam u kik boksu u disciplini K-1, u teškoj kategoriji. Protivnik je borac iz Moldavije i o njemu ne znam puno, osim da uspješno nastupa u kik boksu, da je otprilike moje visine i par kilograma teži“, rekao je za InfoBijeljina Viktor Vasić. 

On dodaje da je jedan dio priprema odradio u Tuzli, kod trenera Isaka Memševića, a ostalo u Bijeljini, u Fitness klubu „FULL GYM“ i Brčkom kod njegovog velikog prijatelja, trenera i dugogodišnjeg sparing partnera Borislava Vujanovića. 

„Tu su i odlasci u razne klubove, kako ovdje, tako i u Srbiji na sparinge, barem jednom nedeljno“, objašnjava Vasić. 

Poslije ovog, očekuje ga meč u Banja Luci u organizaciju „Spartan Fight Night“, koji se održava 15.12.2015. u dvorani Borik, sa početkom u 19h. 

„Tu ću takođe da nastupim u K-1 disciplini, a protivnik će mi biti domaći borac Zoran Radić koji dolazi iz kluba našeg proslavljenog kik boksera Draženka Ninića. Zoran je odličan borac, iskusan u kik boksu i tu možete da očekujete odličan meč. Pored kik boksa, na programu će biti i nekoliko mečeva u MMA i klasičnom boksu. Nastupa dosta kvalitetnih boraca iz više zemalja i ovo nikako ne treba propustiti, jer će ovo biti jedan spektakl“, navodi Viktor. 

Pripreme, kako navodi ovaj borac, teku odlično, povreda nema, što je najbitnije, a nada se da će tako i ostati.

„Ja sam više nego spreman i mogu da kažem da sa nestrpljenjem očekujem mečeve. Često me ljudi pitaju kad ću da se borim negdje bliže, kako bi mogli doći da gledaju uživo. Evo odlične prilike. Novi sad 25.11. i Banja Luka 15.12.2017. godine“, zaključio je na kraju razgovora  Viktor, koji je iskoristio priliku da pozdravi sve čitaoce portala InfoBijeljna, i da ih pozove da isprate neki od naredna dva meča. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )