FOTO: InfoBijeljina

Predstojećeg vikenda Bijeljinci će imati priliku da uživaju u odličnoj odbojci, u kojoj će se nadmetati brojne ekipe iz zemlje i inostranstva, a oni najbolji osvojiće odlične nagrade.

Za vikend se, naime, igra ovogodišnji Sunrise Beach Volley Tour BetOle.ba 2024. u našem gradu, koji nakon uspješno završnenog turnira u Trebinju, stiže u Bijeljinu.

Zahvaljujući prijavama ekipa iz Slovenije, Ukrajine, Brazila, Litvanije i cijelog regiona (Srbija, Crna Gora, Hrvatska i BiH) ovaj “tour” dobija karakter međunarodnog turnira koji će prikazati najkvalitetniju odbojku ovog ljeta koju možemo vidjeti u Republici Srpskoj, a vjerovatno i na Balkanu.

Turnir će imati bogat nagradni fond (1. mjesto 1.000 evra, 2. mjesto 500 evra i 3. mjesto 200 evra), što će biti vjetar u leđa ekipama i dati im motiv da igraju najbolje što znaju.

“Ovom prilikom bih se zahvalio svim sponzorima koji su pomogli naš projekat, jer bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Sa utakmicama krećemo u subotu i nedjelju od 9.00 časova pa do kasno u noć. Finalni mečevi su predviđeni od 19.00 časova u nedjelju”, rekao je Bojan Novokmet, organizator turnira, koji je dodao da je ulaz za oba dana turnira besplatan.

On očekuje da ljubitelji odbojke ispune tribine na sportskim terenima OŠ “Sveti Sava”.

“Sve ovo radimo radi publike i promocije jednog od najljepših olimpijskih sportova! Nagradni fond je najveći u istoriji turnira u našoj državi, organizacija će biti podignuta na viši nivo u odnosu na prethodne godine, tako da vas zaista očekuje pravi spektakl”, uvjerava Novokmet.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )