FOTO: null

Moto klub „Bijeljina“, u saradnji sa Centrom za socijalni rad opštine Ugljevik, organizovao je danas dodjelu novogodišnjih paketića za 40 mališana iz kategorije socijalno-ugroženih porodica. Bijeljinski Moto klub tradicionalno, uoči pravoslavne Nove godin

Član Moto kluba „Bijeljina“ Nikola Maksimović zahvalio je opštini Ugljevik na dosadašnjoj saradnji i napomenuo da svake godine u povodu pravoslavne Nove godine dodjeljuju paketiće mališanima iz socijalno najugrođenijih porodica u ovoj podmajevičkoj opštini..

„Ovo je treća godina zaredom kako organizujemo dodjelu paketića iz sopstvenih sredstava, uoči pravoslavne Nove godine, prvi put u saradnji sa opštinom Ugljevik“., rekao je Maksimović.

On je dodao da je Moto klub „Bijeljina“ osnovan 2012. godine sa ciljem da promoviše bezbjednu vožnju i humanitarne akcije.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić istakao je da je ovo najbolji mogući način da se obraduju najmlađi Ugljevičani koji su korisnici sacijalne pomoći.

„Opština Ugljevik iz svojih redovnih budžetskih sredstava pomaže socijalno-ugroženo stanovništvo na teritoriji naše opštine, to se odvija uglavnom preko Centra za socijalni rad. I u budućem periodu nastavljamo saradnju sa Moto klubom „Bijeljin“ i o bezbjednosti u saobraćaju“, rekao je Simić.

Direktor Centra za socijalni rad Dušica Stevanović zahvalila je Moto klubu i napomenula da je ovo jedna u nizu akcija za novogodišnje praznike koje je proveo Centar za socijalni rad Ugljevik.

„Nastavićemo sa ovakvim i sličnim akcijama i u narednom periodu, a budžetom za 2015. godinu biće izdvojeno više novčanih sredstava za socijalno-ugroženo stanovništvo“, rekla je Stevanovićeva.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )